torsdag 19. april 2012

Meny veke 16

Me har ny meny!
Mykje godt her om de tek turen oppom. Me har ope fredag - søndag 17.00 - 22.00 (15.00 - 20.00) puben så lenge det er folk inntil 02.30 :)

Meny veke 16

 Forrettar:

Oksecarpaccio med ruccola, Parmesan ost og ansjosolje.

Kr 110,-

Sjømatcocktail, kamskjel, scampi og reker i salatmix.

Kr 110,-

 Hovudrettar:

Langsteikt hjortafilet, potet/fennikel purée, grønsaker og skogssoppsaus.

Kr 330,-

Steikt laks med pesto, potetpai, grønsaker og sjømatsaus.

Kr 280,-

 Dessertar:

Sjokoladefondant.

Kr 90,-

Ostatallerken med tre typar ost, frukt og kjeks.

Kr 100,-

Is frå Alm gard.

Kr 90,-