torsdag 10. mai 2012

Meny veke 19

Då er menyen klar for denne veka og såvidt eg ser så er det absolutt verdt ein tur opp hit for ein triveleg kveld med god mat.
Me har ope frå kl 17.00 til kl 22.00 fredag og laurdag på kjøkenet og så lenge det er folk i puben eller til maks 02.30. Søndagen opnar me kl 15.00 og har ope til kl 20.00 med matservering og litt lenger i puben.
Ta turen då vel :)

Meny veke 19

Forrettar

Kylling og aspargessuppe med kokosmjølk

Kr 95,-

Grønsaksalat med steikt geitost og dressing

Kr 95,-


Hovudrettar

Langsteikt fårefilet, bakt potet med kvitlauksmør, raudvinssaus og grønsaker

Kr 310,-

Dampa kvitfisk med grønsaker og grøne linser servert med sjømatsaus

Kr 285,-


Dessertar

Heimalaga Tiramisu

Kr 110,-

Ostatallerken med tre typar ost, kjeks og frukt

Kr 110,-

Is frå Alm Gard

Kr 90