Her er menyen denne veka, som de sikkert legg merke til så har me ikkje lambafilet på menyen denne veka. Det er byrja å minka litt på det så me satsa på godt oksekjøt frå Selheim i staden for.
På laurdag har me fullt hus så då er det ikkje ope for a la carte men på fredag og søndag er det ope som vanleg.
Her er menyen:
Forrettar:
På laurdag har me fullt hus så då er det ikkje ope for a la carte men på fredag og søndag er det ope som vanleg.
Her er menyen:
Meny veke 15
Melon og Serrano rullettar med salat og balsamiko saus.
Kr 100,-
Steikt kvit Undredalsost med grønsaksalat.
Kr 110,-
Hovudrettar:
Roasbeef av indrefilet frå Selheim med pommes duchess og skogssoppsaus.
Kr 310,-
Dampa torsk med grønsaker og ris.
Kr 280,-
Dessertar:
Mascarpone dessert med mango.
Kr 100,-
Ostatallerken med tre typar ost, frukt og kjeks.
Kr 100,-
Is frå Alm gard.
Kr 90,-