Komande helg er det jazzen som står i fokus her på Voss.
Tre heile dagar vil det aula med jazzelskarar og andre musikkelskarar her i bygda og me vonar at nokre av dei vil setja pris på eit godt måltid i fred og ro før opplevingane om kvelden og utover natta.
Me har komponert ein meny som skulle passa dei fleste, besta ølutvalet på Voss eit nøye utvald vintilbod som passar rettane skulle sikra ei god oppleving.
I tillegg vil me gje eit ekstra godt tilbod til trufaste medarbeidarar på Jazzen og trufaste publikummarar med festivalpass - 10% rabatt mot å visa fram teikn på at dei er ein av delene.
Legg inn ein pustepause i festivalkavet og stikk oppom då vel :)
Forrettar
Ekte heimalaga créme Brulée med bær og is frå Alm Gard.
Tre heile dagar vil det aula med jazzelskarar og andre musikkelskarar her i bygda og me vonar at nokre av dei vil setja pris på eit godt måltid i fred og ro før opplevingane om kvelden og utover natta.
Me har komponert ein meny som skulle passa dei fleste, besta ølutvalet på Voss eit nøye utvald vintilbod som passar rettane skulle sikra ei god oppleving.
I tillegg vil me gje eit ekstra godt tilbod til trufaste medarbeidarar på Jazzen og trufaste publikummarar med festivalpass - 10% rabatt mot å visa fram teikn på at dei er ein av delene.
Legg inn ein pustepause i festivalkavet og stikk oppom då vel :)
Meny veke 13
Krema traktkantarellsuppe
Kr 90,-
Serrano skinke med melon og Undredals kvitost
Kr 100,-
Hovudrettar
Lambafilet med Hasselbackpoteter, grønsaker og traktkantarellsky.
Kr 310,-
Salmalaks med purrefondant, soyasky og blomkålpurée.
Kr 285,-
Dessertar
Sjokoladetrøflar med bær i følgje med Lynchburg Cask Porter
Kr 110,-
Kr 105,-