Jola varar heilt til påske heiter det i ein kjend jolasong, og i eitt høve stemmer det faktisk. I vår familie har me alltid hatt som tradisjon at resten av pinnakjøtet frå jola vert ete opp i påsken og slik vil me ha da i restauranten og. Difor har me sesongslutt for fjorårets pinnakjøt på Skjærtorsdag.
Me har vel att kjøt til vel 40 personar så me kan trygt sei det er avgrensa med plassar så det gjeld å vera tidleg ute :)
Tilbodet er:
Me har vel att kjøt til vel 40 personar så me kan trygt sei det er avgrensa med plassar så det gjeld å vera tidleg ute :)
Tilbodet er:
Pinnakjøtmiddag med Skårakorv,
Nepestappa, poteter
og kaffi etterpå
Kr 200,-
Me har sjølvsagt matchande drikka nett so før jol så dette kan verta ein bra kveld og ein fin start på påsken.
Alt pinnakjøtet vårt er sjølvsagt salta og røykt på garden her og laga av Vestlandslam frå Nortura.
Skal de heim til Voss i påsken eller kanskje de høyrer til dei som aldri reiste ut - uansett - ring 95406135 og ting og få ein god start på påsken :)