No i Påsken vert det litt endringar. For det første har me ope i to dagar ekstra ved at me opnar allereie onsdag og for det andre har me Pinnakjøtkvelden på Skjærtorsdag. Den kvelden ser ut til å verta ein veldig kjekk kveld der me har fått ein del respons men det er framleis plass til fleire - rimelegare pinnakjøt middag basert på skikkeleg heimarøykt pinnakjøt skal det leitast lenge etter, berre 200,- pr pers for mat og underhalding!
Resten av Påsken har me a la carte i restauranten, det er ope for matservering frå 17.00 til 22.00 medan puben er open så lenge det er folk eller fram til 02.30. Der har me også den sikraste Påskesola uansett langtidsvarsel - nemlig Påskesol frå Ægir :)
Her er menyen:
Resten av Påsken har me a la carte i restauranten, det er ope for matservering frå 17.00 til 22.00 medan puben er open så lenge det er folk eller fram til 02.30. Der har me også den sikraste Påskesola uansett langtidsvarsel - nemlig Påskesol frå Ægir :)
Her er menyen:
Påskemeny
Forrettar:
Påskekjukling med vaktelegg og steikte poteter og salat.
Kr 110,-
Nordafrikansk lambasuppe med kikerter og mynte.
Kr 95,-
Steikt Scampi med kvitlauksmør, servert med toast, chili majones og salat.
Kr 100,-
Hovudrettar
Langsteikt lambafilet server med polenta, asparges og bacon rullettar og skogsoppsaus.
Kr 310,-
Kvitvinsdampa Salmalaks server med grønsaker og grøne linser.
Kr 285,-
Dessertar
Steikt Camembert servert med bringebærsaus og bærsorbet.
Kr 110,-
Ostetallerken med tre typar ost, frukt og kjeks.
Kr 100,-
Is frå Alm Gard
Kr 90,-