Hausten er komen og me kan fråtsa i fantastiske råvarer.
Me har laga ein ny meny som skal vara fram til jol som ber preg av dette, for å få plass til alle godsakene har me laga utvalet større enn me vanlegvis har på menyane våre så det er god sjanse for at alle skal finna noko dei likar.
Her er menyen
Me har laga ein ny meny som skal vara fram til jol som ber preg av dette, for å få plass til alle godsakene har me laga utvalet større enn me vanlegvis har på menyane våre så det er god sjanse for at alle skal finna noko dei likar.
Her er menyen
Meny Haust 2014
Varme
forrettar
Sjømatsuppe med krabbe,reker og skjell med
brødkrutongar                                                   Kr 180,-              
Fylt fersk sopp med tomatsaus og
ruccula                                                                               Kr
145,-
Kalde forrettar
Matjes av
jomfrusild på ei seng av cherrytomat og raudlauk med paprikasaus og salat           Kr 135,-
Heimalaga
rudlepylsa med chutney og raudbet/mizuna 
salat                                                    Kr
145,-
Fisk
Grilla
torsk med potetpure og sprø gulrot, kvitlauk/olivenoljesaus                                            Kr
290,-
Aure frå Jølster
med fersk krabbe, artisjokk og grovhakka poteter                                            Kr 295,-
Villaks
frå Vosso, ovnsbakt med pastinakkpure og koriandersaus                                             Kr 290,-
Dagens fisk frå Domstein                                                                                                           Kr 285,-
Kjøt
Confitert
ytrefilet av Vossalam med rosenkål, purre og raudvinssaus                                       Kr
305,-
Langsteikt
svinenakke med kokt kål, eplepure og poteter                                                          Kr
310,-
Steikte andelår frå
Gårdsand med aspargesrisotto                                                                      Kr
300,-
Dagens vilt om tilgjengeleg                                                                                                        Kr
320,-
Pasta og Risotto
Risotto
med fersk skogssopp                                                                                                      Kr
220,-
Spaghetti Carbonara                                                                                                                   Kr
210,-
Dessertar
Vaniljepannacotta
med raunebærlokk                                                                                        Kr
110,-
Molteverrin
med molter frå Stølsheimen                                                                                    Kr
115,-
Hardangereplepai
med sitron og honningsorbet frå Alm Gard                                                  Kr
110,-
Ostatallerken
med ostar frå nærområdet                                                                                     Kr
120,-
Freistande - ring 95406135 og prøv då vel:)
 
 
