Det er ikkje til å unngå, sola er på vill flukt bort frå oss og morgenstund med gull i munn er vorte morgenstund med skumring tung, slik går no året.
Men det er ikkje berre trist heller for no er det nemleg sesong for å samlast med gode vener eller kolleger og ha ei koseleg stund med god mat og drykk.
Store Ringheim er ein perfekt stad for slike samlingar, sjå berre her:
Me har fått ratinga "Extraordinaire" med 9,5 av 10 mogelege på booking.com:)
Fint å bu her:)
No nærmar også jolabordsesongen seg og me har alt byrja å få inn dei første tingingane. Veldig kjekt at gjester frå i fjor vil koma att i år:)
Me har ikkje vanleg jolabord med overdådige buffetar men satsar på ein skikkeleg tre rettars jolamiddag.
Opplegget er som følgjande:
Hjarteleg velkomne til ein spesiell stad:)
Men det er ikkje berre trist heller for no er det nemleg sesong for å samlast med gode vener eller kolleger og ha ei koseleg stund med god mat og drykk.
Store Ringheim er ein perfekt stad for slike samlingar, sjå berre her:
- Kurslokale med prosjektor, internett, lyd og flip over.
- God lunsj og pausemat
- Kursvert til stades heila tida
- Eit eige rom til disposisjon heile kvelden om de vil
- Spesielle og koselege omgjevnader
- God mat laga frå botnen- ikkje noko halvfabrikata her!
- Tripadvisor rating: Excellent!
- Så sant me finn rett kvalitet brukar me lokale råvarer
- Vestlandsøl og sider er sjølvsagt tilgjengeleg
- God musikk om de ynskjer det, Voss er velsigna med utal flinke musikarar i alle sjangrar.
Me har fått ratinga "Extraordinaire" med 9,5 av 10 mogelege på booking.com:)
Fint å bu her:)
No nærmar også jolabordsesongen seg og me har alt byrja å få inn dei første tingingane. Veldig kjekt at gjester frå i fjor vil koma att i år:)
Me har ikkje vanleg jolabord med overdådige buffetar men satsar på ein skikkeleg tre rettars jolamiddag.
Opplegget er som følgjande:
- Gjestene kjem mellom 18.30 og 19.00 og vert møtt med eit glas god sider frå Nils Lekve i Ulvik
- Middagen startar kl 19.30 presis med heimalaga brød/smør og ein god forrett
- Hovudretten vert pinnakjøt produsert her på garden og består av Vossalam frå Voss Gardsslakteri, korv frå Skåramat, nepestappa og poter.
- Avslutningsvis ein god dessert og kaffi/te
- Omrigging i det store rommet og spelemannen Laine DeWolf spelar opp til dans ut i dei små timar
- Kort sagt - oppskrifta på ein koseleg kveld:)
Hjarteleg velkomne til ein spesiell stad:)