I år har me laga eit nytt opplegg på menyane våre. I staden for å endra menyane kvar veke og berre ha to hovudrettar å velja mellom har me no månadsmenyar som er litt sesongbaserte. Det vert 4 faste hovudrettar å velja mellom og innimellom eit ekstra veketilbod om spesielle råvarer dukkar opp.
Me vonar dette vil verta godt motteke av matglade gjester.
Til grupper, lag, verksemder, høgtidsdagar osv har me sjølvsagt tilbod utover månadsmenyen når menyen for festen/samlinga skal setjast ihop:) Darius, den dyktige kokken vår, kan laga det meste.
Under finn de årets første månadsmeny.
Me vonar dette vil verta godt motteke av matglade gjester.
Til grupper, lag, verksemder, høgtidsdagar osv har me sjølvsagt tilbod utover månadsmenyen når menyen for festen/samlinga skal setjast ihop:) Darius, den dyktige kokken vår, kan laga det meste.
Under finn de årets første månadsmeny.
Meny
februar 2013
Forrettar
Bakt
potet med krema smør og røykt laks
KR
105,-*
Spekemattallerken
med sprakasaus og salat
Kr
115,-*
Fiskesuppe
med heimalaga brød
Kr
95,-
Hovudrettar
Okseindrefilet
frå Selheim, potet med kvitlaukssmør, grønsaker og bernaisesaus.
Kr
325,-
Langsteikt
ytrefilet av Vossalam med potetmos, grønt og raudvinssaus med Vossasopp
Kr
315,-
Kjuklingrullettar
med grønsaker av Ytterøy kjukling med couscous og currysaus
Kr
275,-
Ovnsbaktryggfilet
av skrei med bacon, polenta, kvitvinssaus og
grønsaker.
Kr
285,-
Dessertar
Heimalaga creme brulèe
Kr 95,-
Ostetallerken med utval av
lokale ostar
Kr 115,-
Iskrem frå Alm Gard
Kr 105,-