onsdag 6. februar 2013

Februarmenyen vår

I år har me laga eit nytt opplegg på menyane våre. I staden for å endra menyane kvar veke og berre ha to hovudrettar å velja mellom har me no månadsmenyar som er litt sesongbaserte. Det vert 4 faste hovudrettar å velja mellom og innimellom eit ekstra veketilbod om spesielle råvarer dukkar opp.

Me vonar dette vil verta godt motteke av matglade gjester.

Til grupper, lag, verksemder, høgtidsdagar osv har me sjølvsagt tilbod utover månadsmenyen når menyen for festen/samlinga skal setjast ihop:) Darius, den dyktige kokken vår, kan laga det meste.

Under finn de årets første månadsmeny.


Meny februar 2013

 

Forrettar

Bakt potet med krema smør og røykt laks         

KR 105,-*

Spekemattallerken med sprakasaus og salat   

Kr 115,-*

Fiskesuppe med heimalaga brød           

Kr 95,-

 

Hovudrettar

Okseindrefilet frå Selheim, potet med kvitlaukssmør, grønsaker og bernaisesaus.

Kr 325,-

Langsteikt ytrefilet av Vossalam med potetmos, grønt og raudvinssaus med Vossasopp

Kr 315,-

Kjuklingrullettar med grønsaker av Ytterøy kjukling med couscous og currysaus

Kr 275,-

Ovnsbaktryggfilet av skrei med bacon, polenta, kvitvinssaus og  grønsaker.

Kr 285,-

 

Dessertar

Heimalaga creme brulèe

Kr 95,-

Ostetallerken med utval av lokale ostar

Kr 115,-

Iskrem frå Alm Gard

Kr 105,-