Om me har stengt ein månad betyr ikkje det at me ligg i sofaen:)
Det er litt av kvart som me nyttar høvet til å gjera no når det er stille, me er m.a. i gang med å innreida Florslemmen (loftet til fjøsen) til pauserom og kontor, begge deler rimeleg naudsynt. Me reinskar opp i papir og rekneskap, prøver å vera litt glupe i marknadsføringa, finpusser internkontrollar og legg gode planar for året framføre oss.
På fredag startar me opp att i år, og her er årets første meny full av god mat laga frå grunnen, så til dykk som har gjenge svoltne gjennom januar er dette berginga:)
Det er litt av kvart som me nyttar høvet til å gjera no når det er stille, me er m.a. i gang med å innreida Florslemmen (loftet til fjøsen) til pauserom og kontor, begge deler rimeleg naudsynt. Me reinskar opp i papir og rekneskap, prøver å vera litt glupe i marknadsføringa, finpusser internkontrollar og legg gode planar for året framføre oss.
På fredag startar me opp att i år, og her er årets første meny full av god mat laga frå grunnen, så til dykk som har gjenge svoltne gjennom januar er dette berginga:)
Store Ringheim Meny veke 1
Forrettar
Vossolakserullettar med urtedressing og
salatmiks
Kr 115,-
Tomat bisque suppe med fetaost og heimabakt
brød
Kr 105,-
Hovudrettar
Langsteikt lambafilet med skogssoppsaus med
sopp frå Vossaskogane og potet/fennikelpure.
Kr 315,-
Ovnsbakt laks med pesto, polenta og
kvitvinssaus
Kr 285,-
Dessertar
Sjokoladekaka med tranebær servert med is
frå Alm Gard
Kr 115,-
Ostatallerken med sylta Cumquat
Kr 115,-
Is frå Alm Gard
Kr 105,-