Då har me ein ny kokk på gang, han heiter Darius og kjem frå Litauen. Heldigvis snakkar han godt engelsk så det går bra.
Av 20 søkjarar var det ingen Nordmenn, men eit rikt utval frå heile Europa. Greitt nok det - dei er retteleg flinke å laga mat der og :)
Darius har lang røynsle frå ulike stader, mellom anna 4 år i Danmark på kro så det skal verta mykje spennande som kjem herifrå i tida framover.
Prinsippa ligg framleis fast - alt frå botnen og topp råvarer helst så nær ifrå som mogeleg. Me opnar no til å byrja med dagane fredag - søndag for a la carte. Fredag og laurdag frå 17.00 - 22.00 og søndag frå 15.00 - 20.00. Puben er sjølvsagt open lenger så om nokon vil kosa seg utover natta etter maten er det heilt fint :)
Av 20 søkjarar var det ingen Nordmenn, men eit rikt utval frå heile Europa. Greitt nok det - dei er retteleg flinke å laga mat der og :)
Darius har lang røynsle frå ulike stader, mellom anna 4 år i Danmark på kro så det skal verta mykje spennande som kjem herifrå i tida framover.
Prinsippa ligg framleis fast - alt frå botnen og topp råvarer helst så nær ifrå som mogeleg. Me opnar no til å byrja med dagane fredag - søndag for a la carte. Fredag og laurdag frå 17.00 - 22.00 og søndag frå 15.00 - 20.00. Puben er sjølvsagt open lenger så om nokon vil kosa seg utover natta etter maten er det heilt fint :)