Me vil endra meny på vekebasis no framover, menyane vil me publisera her. Gjer oss ei stor teneste og del dette på dykkar facebookprofil - me treng gjester :)
Hovudrettar:
Meny Veke 4, 2012
forrettar:1.
Roastbeef med ovnsbakt eple, servert med kremet
chili saus, ristet brød, rucolla salat. Kr 105,-
2.
Tomat og mozzarella ost salat, med serranoskinka,
servert medbasilikum-eddik dressing. Kr 95,-
3.
Spicy lambasuppe, servert med heimalaga brød. Kr 85,-
Hovudrettar:
1.
Dampa torskefilet med rissling, grønsaker og
Dampa torskefilet med rissling, grønsaker og
sesamfrø, servert med grøne linser. Kr 250,-
2.
Lambafilet filet bakt i ovn, servert med poter og
Lambafilet filet bakt i ovn, servert med poter og
pastinakkmousse, dampa cherrytomater og Kr 310,-
mynte saus.
3.
Penne Pasta med kjukling, grønnsaker og kremet
Penne Pasta med kjukling, grønnsaker og kremet
saus, servert med Grana padano ost. Kr 190,-
Dessertar:
1.
Eplekaka med valmuefrø, servert med vaniljesaus
Eplekaka med valmuefrø, servert med vaniljesaus
og iskrem. Kr 100,-
2.
Ostaplate (3 slags ost, frukt, kjeks) Kr 110,-
Ostaplate (3 slags ost, frukt, kjeks) Kr 110,-
3.
Iskrem frå Alm Gard Kr 90,-
Iskrem frå Alm Gard Kr 90,-