Me har fått nytt røykehus i år. Stort og fint med røyken fint piplande opp i golvet etter å ha teke turen gjennom fem meter pipe frå den gode gamle Jøtul Peis 4 me hadde for mange år sidan. Huset funkar over all forventing og no er det i full bruk til røyking av pinnakjøt til årets jolabord sesong. Me tykkjer det er kjekt å servera heimelaga pinnakjøt, godt er det og - det er behørig prøvesmaka.
Me røykjer og ein god del halsar og halar til framtidige nattmat betasuppar, spekjekjøt lår har me sjølvsagt laga ein god del av. Me røykjer også ein del fisk, no i det siste har me laga ein del røykjerøyr av røyr frå Lønavatnet. Den vart faktisk retteleg god, me brukar ho ein del til forrettar og snacks.
Eit skikkeleg røykjehus er rett og slett ei velsigning!
Me røykjer og ein god del halsar og halar til framtidige nattmat betasuppar, spekjekjøt lår har me sjølvsagt laga ein god del av. Me røykjer også ein del fisk, no i det siste har me laga ein del røykjerøyr av røyr frå Lønavatnet. Den vart faktisk retteleg god, me brukar ho ein del til forrettar og snacks.
Eit skikkeleg røykjehus er rett og slett ei velsigning!