Då har kokken sett ihop ein spanande vårmeny full av rettar der han har lete kreativiteten og fantasien fenge fritt spelerom.
Me kan nemna kvitfisk dampa i bananlauv og Vossalam indrefilet grilla på spyd...mmmmmmm:)
Alle rettane er sjølvsagt laga frå botnen og med råvarer som i helst kjem frå Vestlandet og Voss.
Ta turen oppom og prøv litt ekta mat som ein ikkje får kvarsomhelst:)
Me kan nemna kvitfisk dampa i bananlauv og Vossalam indrefilet grilla på spyd...mmmmmmm:)
Alle rettane er sjølvsagt laga frå botnen og med råvarer som i helst kjem frå Vestlandet og Voss.
Ta turen oppom og prøv litt ekta mat som ein ikkje får kvarsomhelst:)
Meny april
2013
Forrettar
Risotto i parmesankorg med sopp frå Vossaskogane og salat
Kr 115,-
Spekemattallerken med sprakasaus og salat
Kr 115,-
Vårsalat med steikt kjukling
Kr 105,-
Dagens suppe, spøt servitørenJ
Kr 95,-
Hovudrettar
Grilla Vossalam indrefilet på spyd, råsteikte poteter, grønsaker og
heimalaga barbequesaus
Kr 325,-
Kjuklingrulettar med sopp frå Vossaskogane, cous cous og krema ostesaus
Kr 295,-
Biff tournados av indrefilet frå Selheim, borretanlauk i balsamico og
kryddersmør
Kr 325,-
Kvitfisk og grønsaksalsa dampa i bananlauv, risnudlar
Kr 285,-
Dessertar
Heimalaga creme brulèe
Kr 95,-
Ostekaka med blåbær
Kr 95,-
Ostetallerken med utval av lokale ostar
Kr 115,-
Iskrem frå Alm Gard
Kr 105,-