lørdag 6. april 2013

Spanande vårmeny

Då har kokken sett ihop ein spanande vårmeny full av rettar der han har lete kreativiteten og fantasien fenge fritt spelerom.
Me kan nemna kvitfisk dampa i bananlauv og Vossalam indrefilet grilla på spyd...mmmmmmm:)

Alle rettane er sjølvsagt laga frå botnen og med råvarer som i helst kjem frå Vestlandet og Voss.

Ta turen oppom og prøv litt ekta mat som ein ikkje får kvarsomhelst:)


Meny april 2013


Forrettar

Risotto i parmesankorg med sopp frå Vossaskogane   og salat

Kr 115,-
 

Spekemattallerken med sprakasaus og salat

Kr 115,-
 

Vårsalat med steikt kjukling             

Kr 105,-
 

Dagens suppe, spøt servitørenJ

Kr 95,-
 

Hovudrettar

Grilla Vossalam indrefilet på spyd, råsteikte poteter, grønsaker og heimalaga barbequesaus

Kr 325,-


Kjuklingrulettar med sopp frå Vossaskogane, cous cous og krema ostesaus

Kr 295,-
 

Biff tournados av indrefilet frå Selheim, borretanlauk i balsamico og kryddersmør

Kr 325,-
 

Kvitfisk og grønsaksalsa dampa i bananlauv, risnudlar

Kr 285,-
 

Dessertar

Heimalaga creme brulèe

Kr 95,-
 

Ostekaka med blåbær

Kr 95,-
 

Ostetallerken med utval av lokale ostar

Kr 115,-
 

Iskrem frå Alm Gard

Kr 105,-