Her er årets siste meny sidan me stort sett har stengt i jolaveko.)
Alt er sjølvsagt godt men me vil gjerne framheva vår kvitvinsbraisserte lambahøgrygg, makan til godt og møyrt lambakjøt skal ein leita lenge etter!
Ein gjest spurde i dag om korleis me fekk kjøtet så møyrt og eg kunne ikkje svara anna enn at ein treng tolmod, dette er ikkje hurtigmat - god mat tek tid.
Så vil eg og minna om sundagstilbodet vårt:
Svineribba med sprø svor, medisterpølse og tradisjonelt tilbehøyr fulgd av kaka med is og kaffi til kun kr 250,- pp
Ingen grunn til å kava med middag heima - ta heller ei roleg stund her hjå oss:)
Alt er sjølvsagt godt men me vil gjerne framheva vår kvitvinsbraisserte lambahøgrygg, makan til godt og møyrt lambakjøt skal ein leita lenge etter!
Ein gjest spurde i dag om korleis me fekk kjøtet så møyrt og eg kunne ikkje svara anna enn at ein treng tolmod, dette er ikkje hurtigmat - god mat tek tid.
Så vil eg og minna om sundagstilbodet vårt:
Svineribba med sprø svor, medisterpølse og tradisjonelt tilbehøyr fulgd av kaka med is og kaffi til kun kr 250,- pp
Ingen grunn til å kava med middag heima - ta heller ei roleg stund her hjå oss:)
Store Ringheim Meny veke 50
Forrettar
Tunfiskmousse med toast og urtesaus
Kr 105,-
Spekemattallerken med lokal spekemat og
flatbrød
Kr 115,-
Middelhavstype fiskasuppe
Kr 95,-
Hovudrettar
Kvitvinsbraisert lambahøgrygg servert med
fennikel/potetpuree og skogsoppsaus med sopp frå Vossaskogane
Kr 305,-
Dampa steinbit med polenta og grønsaker
Kr 285,-
Dessertar
Pærer kokt i raudvin med vaniljeis og
sjokoladesaus
Kr 115,-
Ostatallerken med sylta Cumquat
Kr 115,-
Is frå Alm Gard
Kr 105,-
www.storeringheim.no tlf 95406135,
post@storeringheim.no