Då er me komne til siste veka i august allereie, litt vemodig men på hi sido sett så går me inn i ei spanande mattid. No kjem haustetida, udladottane skal ned frå fjellet, hjort, rein og elg kan kanskje koma rekande inn på kjøkenet og menyen vår - kven veit (unnateke meg då)
Denne veka har me ikkje heilt kome der enno med unnatak av Vossasoppsausen til biffen frå Selheim då. Eg hadde ein fin tur i soppskogen i går og fann både steinsopp, granmatrisker, kantarellar, piggsopp og ei mengd kremler av den gode sorten så det skal nok verta saus med smak:)
Her er menyen og hugs - torsdag til søndag 17.00 - 21.00 eller kortid som helst om de er fleir enn ti og ynskjer ei hyggeleg samling i god atmosfære og ekta, god mat.
Aspargessuppe med heimalaga brød
Hovudrettar
Kveitefilet i kaperssaus med potetpurée og
grønsaker
Denne veka har me ikkje heilt kome der enno med unnatak av Vossasoppsausen til biffen frå Selheim då. Eg hadde ein fin tur i soppskogen i går og fann både steinsopp, granmatrisker, kantarellar, piggsopp og ei mengd kremler av den gode sorten så det skal nok verta saus med smak:)
Her er menyen og hugs - torsdag til søndag 17.00 - 21.00 eller kortid som helst om de er fleir enn ti og ynskjer ei hyggeleg samling i god atmosfære og ekta, god mat.
Meny veke 35
Forrettar
Kr 90,-
Avocado – kjuklingsalat
Kr 90,-
Sjømatspyd i mangosalsa og salat
Kr 110,-
Kr 285,-
Okse ytrefilet frå Selheim i Vossasoppsaus
med råsteikte poteter og grønsaker
Kr 320,-
Dessertar
Varm gulrotkaka med is frå Alm Gard
Kr 95,-
Is frå Alm Gard
Kr 95,-