tirsdag 26. juni 2012

Meny veke 26 - ekstremt god:), and paralunch

Då er bygda full av ivrige ektremsportutøvarar og me har laga ein meny som verkeleg kan utfordra smakslaukane så her det berre å hiva seg innom.
Det er og så heldigt at bakkane mine er nyslegne, så om det er nokon som ynskjer det av desse forvaksne løvetannfrøa, kan dei greitt landa på bakkane rett utanføre oss og kosa seg med ein betre lunsj før dei sjogar avgarde att:)

løvetannfrø blåser i vinden


Meny Veke 26 

Forrettar:

Røykelaks med kvit asparges i hollandaise saus
Kr 110,-

Mozzarella salat med spekekjøt frå Store Ringheim.
Kr 95,-

Vegetar bisque suppe med heimalaga brød.
Kr 90,-


Hovudrettar

Indrefilet av lamb innrulla i bacon frå Evanger, servert med skogssoppsaus og grønsaker.
Kr 325,-

Dampa laks med ris, ertepurée og cherrytomater.
Kr 285,-


Dessertar

Sjokoladefondant med bær og hylleblomstsorbet frå Alm Gard.
Kr 110,-

Ostatallerken med tre typar ost, frukt og kjeks.
Kr 110,-

Is frå Alm Gard.
Kr 90,-