Då er bygda full av ivrige ektremsportutøvarar og me har laga ein meny som verkeleg kan utfordra smakslaukane så her det berre å hiva seg innom.
Det er og så heldigt at bakkane mine er nyslegne, så om det er nokon som ynskjer det av desse forvaksne løvetannfrøa, kan dei greitt landa på bakkane rett utanføre oss og kosa seg med ein betre lunsj før dei sjogar avgarde att:)
Det er og så heldigt at bakkane mine er nyslegne, så om det er nokon som ynskjer det av desse forvaksne løvetannfrøa, kan dei greitt landa på bakkane rett utanføre oss og kosa seg med ein betre lunsj før dei sjogar avgarde att:)
Meny Veke 26
Forrettar:
Røykelaks med
kvit asparges i hollandaise saus
Kr 110,-
Mozzarella
salat med spekekjøt frå Store Ringheim.
Kr 95,-
Vegetar bisque
suppe med heimalaga brød.
Kr 90,-
Hovudrettar
Indrefilet av
lamb innrulla i bacon frå Evanger, servert med skogssoppsaus og grønsaker.
Kr 325,-
Dampa laks med ris, ertepurée og cherrytomater.
Kr 285,-
Dessertar
Sjokoladefondant
med bær og hylleblomstsorbet frå Alm Gard.
Kr 110,-
Ostatallerken
med tre typar ost, frukt og kjeks.
Kr
110,-
Is
frå Alm Gard.
Kr
90,-