Her er det mykje spanande så eg har tenkt å eta meg gjennom heile menyen sjølv. Andre som synest det er spanande eller berre vil ha ein triveleg kveld ute på ein god restaurant med særdeles koseleg atmosfære er sjølvsagt hjarteleg velkomne :)
forrettar:
Hovedretter:
desserter:
Meny veke 8
forrettar:
1.
Innbakte torsketunger, servert på toast med salat mix. Kr 100,-
Innbakte torsketunger, servert på toast med salat mix. Kr 100,-
2.
Serrano rullettar med honning melon, servert med salat Kr 100,-
Serrano rullettar med honning melon, servert med salat Kr 100,-
mix og balsamiko saus.
3.
Krema grønsaksuppe. Kr 90,-
Krema grønsaksuppe. Kr 90,-
Hovedretter:
1.
Ovnsbakt Salmalaks med pesto, servert med grøne linser Kr 250,-
Ovnsbakt Salmalaks med pesto, servert med grøne linser Kr 250,-
og steikte grønsaker.
2.
Ovnsbakte baconrullar med lambafilet, servert med Kr 310,-
Ovnsbakte baconrullar med lambafilet, servert med Kr 310,-
søtpotetpure, raudvinsaus og grønsaker.
3.
Heimalaga ravioli med "Ricotta ost" og spinat. Kr 190,-
Heimalaga ravioli med "Ricotta ost" og spinat. Kr 190,-
desserter:
1.
Varm sjokoladekaka med vaniljeis, kvit sjokolade, Kr 100,-
Varm sjokoladekaka med vaniljeis, kvit sjokolade, Kr 100,-
"Baileys" saus og friske bær.
2.
Ostatallerken (3 typer ost, frukt, kjeks) Kr 100,-
Ostatallerken (3 typer ost, frukt, kjeks) Kr 100,-
3.
Iskrem frå Alm Gard Kr 90,-
Iskrem frå Alm Gard Kr 90,-