torsdag 23. februar 2012

Meny veke 8

Her er det mykje spanande så eg har tenkt å eta meg gjennom heile menyen sjølv. Andre som synest det er spanande eller berre vil ha ein triveleg kveld ute på ein god restaurant med særdeles koseleg atmosfære er sjølvsagt hjarteleg velkomne :)


Meny veke 8


forrettar:

1.    
Innbakte torsketunger, servert på toast med salat mix.                    Kr 100,-                    

2.   
Serrano rullettar med honning melon, servert med salat                   Kr 100,-

mix og balsamiko saus.

3.   
Krema grønsaksuppe.                                                                                 Kr 90,-




Hovedretter:

1.    
Ovnsbakt Salmalaks med pesto, servert med grøne linser                  Kr 250,-

og steikte grønsaker.

2.   
Ovnsbakte baconrullar med lambafilet, servert med                          Kr 310,-

søtpotetpure, raudvinsaus og grønsaker.

3.   
Heimalaga ravioli med "Ricotta ost" og spinat.                                     Kr 190,-




desserter:

1.    
Varm sjokoladekaka med vaniljeis, kvit sjokolade,                               Kr 100,-

"Baileys" saus og friske bær.

2.   
Ostatallerken (3 typer ost, frukt, kjeks)                                                          Kr 100,-

3.   
Iskrem frå Alm Gard                                                                                Kr 90,-