tirsdag 28. februar 2012

Meny veke 9

So er me komne til veke 9 og ny meny er på trappene. Mykje godt her, me kan nevna ein ny vri av bestseljaren vår lambafilet som ser veldig god ut. All lambafileteten vår er av norsk lam.
Me har ein ny spanande dessert som passar best for vaksne - gode sjokoladetrøflar som er spesiallaga til å passa til Lynchburg Natt Porter frå Ægir. Dei vert sjølvsagt servert med eit glas 4cl Lynchburg natt. Må berre smakast!
Vel, her er menyen:

Meny veke 9

forrettar:


Steikt kylling-avocado salat, servert med balsamico-sennep saus. Kr 100,-

Okse carpaccio servert med ansjos-oliven saus ruccola salat. Kr 110,-

Krema fiskesuppe, servert med butterdeig pai. Kr 90,-


Hovedretter:

Kyllingfilet rullar med asparges, servert med steikte poteter Kr 265,-

og karrisaus.

Ovnsbakt lambafilet servert "couscus",raudvinsaus, grøne Kr 310,-

asparges-bacon rullar.

Pasta "Penne" med laks i kvitvinsaus. Kr 190,-

Desserter:

Sjokoladetrøflar laga med chili og øl smak, servert med Kr 120,-

4cl Lynchburg porter øl

Ostetallerk (3 typer ost, frukt, kjeks) Kr 100,-

Iskrem frå Alm Gard Kr 90,-