tirsdag 14. februar 2012

Ny meny

Då er menyen for veke 7 klar, sjå under.
Me har no hatt ope ein månad etter jol med litt varierande gjestetal. Spådomen om at Vossingane ikkje går ut har slege til, i tillegg har me erfart at korkje morsdag eller Valentin dagen er dei heilt store eta ute dagane heller.
Men pytt, pytt, me tek oss veldig godt av dei som kjem og fortset som før med ope frå fredag til søndag og ellers i veka på førespurnad.


Meny veke 7 


Forrettar:


1.    
rekecocktail.                                                                                                          Kr 100,-

2.   
Kamskjell stekt i kvitløk smør, servert på toast brød med                 Kr 110,-

kaviar og blanda salat. 

3.    Krema ertesuppe.                                                                                       Kr 90


Hovudretter: 

4.   
Dampa hvit fisk i rullar med Nori blad, servert med gulrøter                       Kr 275,-

og fennikel puree og kvitvin saus

5.   
Ovnsbakt lambafilet, servert med bakte poteter, ratatouille                       Kr 310,-

og mynte saus.

6.   
Pasta Penne med sjømat saus.                                                                 Kr 190,-

Desserter:
 

1.    
Rik Nøttekaka, servert med bringebærsorbet og bær.                                  Kr 95,-

2.   
Ostetallerken (3 slags ost, frukt, kjeks)                                                           Kr 100,-

3.   
Iskrem frå Alm Gard                                                                                Kr 90,-