onsdag 12. desember 2012

Meny veke 51

Her er årets siste meny sidan me stort sett har stengt i jolaveko.)
Alt er sjølvsagt godt men me vil gjerne framheva vår kvitvinsbraisserte lambahøgrygg, makan til godt og møyrt lambakjøt skal ein leita lenge etter!
Ein gjest spurde i dag om korleis me fekk kjøtet så møyrt og eg kunne ikkje svara anna enn at ein treng tolmod, dette er ikkje hurtigmat - god mat tek tid.

Så vil eg og minna om sundagstilbodet vårt:
Svineribba med sprø svor, medisterpølse og tradisjonelt tilbehøyr fulgd av kaka med is og kaffi til kun kr 250,- pp
Ingen grunn til å kava med middag heima - ta heller ei roleg stund her hjå oss:)


Store Ringheim Meny veke 50 

Forrettar
Tunfiskmousse med toast og urtesaus
Kr 105,-

Spekemattallerken med lokal spekemat og flatbrød
Kr 115,-

Middelhavstype fiskasuppe
Kr 95,- 
 

Hovudrettar

Kvitvinsbraisert lambahøgrygg servert med fennikel/potetpuree og skogsoppsaus med sopp frå Vossaskogane
Kr 305,-

Dampa steinbit med polenta og grønsaker
Kr 285,- 
 

Dessertar
 
Pærer kokt i raudvin med vaniljeis og sjokoladesaus
Kr 115,-

Ostatallerken med sylta Cumquat
Kr 115,-

Is frå Alm Gard
Kr 105,-

www.storeringheim.no tlf 95406135, post@storeringheim.no