søndag 27. januar 2013

Første menyen i 2013

Om me har stengt ein månad betyr ikkje det at me ligg i sofaen:)
Det er litt av kvart som me nyttar høvet til å gjera no når det er stille, me er m.a. i gang med å innreida Florslemmen (loftet til fjøsen) til pauserom og kontor, begge deler rimeleg naudsynt. Me reinskar opp i papir og rekneskap, prøver å vera litt glupe i marknadsføringa, finpusser internkontrollar og legg gode planar for året framføre oss.

På fredag startar me opp att i år, og her er årets første meny full av god mat laga frå grunnen, så til dykk som har gjenge svoltne gjennom januar er dette berginga:)


Store Ringheim Meny veke 1


Forrettar
Vossolakserullettar med urtedressing og salatmiks
Kr 115,-

Tomat bisque suppe med fetaost og heimabakt brød
Kr 105,- 

Hovudrettar

Langsteikt lambafilet med skogssoppsaus med sopp frå Vossaskogane og potet/fennikelpure.
Kr 315,-

Ovnsbakt laks med pesto, polenta og kvitvinssaus
Kr 285,- 

Dessertar
Sjokoladekaka med tranebær servert med is frå Alm Gard
Kr 115,-

Ostatallerken med sylta Cumquat
Kr 115,-

Is frå Alm Gard
Kr 105,-