søndag 22. januar 2012

Meny veke 4

Me vil endra meny på vekebasis no framover, menyane vil me publisera her. Gjer oss ei stor teneste og del dette på dykkar facebookprofil - me treng gjester :)


Meny Veke 4, 2012
forrettar:

1.      

Roastbeef med ovnsbakt eple, servert med kremet

chili saus, ristet brød, rucolla salat.          Kr 105,-

2.     

Tomat og mozzarella ost salat, med serranoskinka,

servert medbasilikum-eddik dressing.               Kr 95,-

3.     

Spicy lambasuppe, servert med heimalaga brød. Kr 85,-

 
Hovudrettar:

1.   
Dampa torskefilet med rissling, grønsaker og

sesamfrø, servert med grøne linser.          Kr 250,-

2.  
Lambafilet filet bakt i ovn, servert med poter og

pastinakkmousse, dampa cherrytomater og               Kr 310,-

mynte saus.                    

3.  
Penne Pasta med kjukling, grønnsaker og kremet

saus, servert med Grana padano ost.         Kr 190,-



Dessertar:

1.   
Eplekaka med valmuefrø, servert med vaniljesaus

og iskrem.                                       Kr 100,-

2.  
Ostaplate (3 slags ost, frukt, kjeks)         Kr 110,-

3.  
Iskrem frå Alm Gard                               Kr 90,-