mandag 28. juni 2010

Menyar etc

I desse dagar er me såvidt byrja å laga menyar for mat som skal serverast i løa. Me har ikkje noko i boks enno men har drøfta oss fram til nokre føringar i arbeide.
  • Maten skal halda høg kvalitet..
  • Det kjem ikkje til å verta servert tradisjonell snøggmat (fast food)
  • Me satsar på lokale råvarer i den forvissinga at på Voss og Vestlandet forøvrig finn me dei beste råvarene i landet.
  • Det vil verta ein miks av tradisjonsmat og andre matrettar.
Me vonar dette er noko som vil slå til. Me er begge glade i god mat og meiner at god mat er ein viktig del av totalopplevinga ved ei tilskiping.
Me kjem i første omgang til å få maten inn som catering, men det vert mat etter vår eigen meny som berre vil verta servert her. Planen er deretter å gradvis gå over til å produsera maten her på staden.
Ambisjonen er å verta kjende for å vera ein stad med god mat, me vonar me får det til.